DARBECİLER TARİHTEN SİLİNDİ GİTTİ”

 DARBECİLER TARİHTEN SİLİNDİ GİTTİ”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Duran Soyuğur, 28 Şubat Postmodern darbesinin 15. Yılı nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, darbecilerin tarihten silinip gittiğini belirtti..

Başbakan Necmettin Erbakan'ın Refah Partisi ile Doğru Yol Partisi Genel başkanı Tansu Çiller ile iki partili bir koalisyonun kurulmasında sonra icraatların takdirle karşılandığını belirten Soyuğur, 54. Erbakan hükümetinin ekonomideki başarısının cumhuriyet tarihinin en başarılı dönemi olduğunu iddia etti.

Refah Partisi Genel Başkanı Başbakan Necmettin Erbakan ile Doğru Yol Partisi Genel başkanı Tansu Çiller'in  iki partili bir koalisyon kurmalarından  sonra üç prensip ve üç hedef belirlediklerini belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Duran Soyuğur, icraatların halk tarafından memnuniyetle karşılandığını ve emekliye, işçiye ve asgari ücretliye verilemeyecek oranda zam yapıldığını hatırlatarak şunları söyledi.. Soyuğur, Rant ekonomisinden reel ekonomiye geçilecek. Acı reçeteler uygulanamayacak, tatlı reçeteler uygulanacak. Vergi, zam, faiz artışı, düşük ücret, düşük taban fiyatı, iç ve dış borç alınmayacak. Kendi öz kaynaklarımızın seferber edilmesi, israflar ve yolsuzlukların önlenmesi yoluyla mesele çözülecek” dedi. Kurulan iki partili hükümetin kendilerine 3 ayrı hedef belirlediklerini dile getiren Soyuğur, Ülke gündeminin onarılması. Halkın bütün katmanlarının refah seviyesinin yükseltilmesi. Türkiye'nin Yeniden Büyük Türkiye hamlesinin yapılması.” Şeklinde konuştu.

Kurulan ikili hükümetin icraatlarının ABD'nin hoşuna gitmediğini dile getiren Soyuğur, içerideki hortumcuların hortumunun kesilmesi, ABD çıkarlarının öne alınmadığı dış politikaların belirlenmesi. Özellikle borçlanma yapılmaması, havuz sistemi içindeki işbirlikçileri ile D8'lerin kurulması ABD'yi telaşlandırmıştır” şeklinde sözlerini sürdürdü.. 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı